söndag 3 juni 2007

Sicken sommarhelg!

Plötsligt slog vädret om och fram tittar solen med sitt varmaste leende. Mor min har arrangerat nationell agilitytävlig hela helgen som jag har varit första medhjälpare. Lite roligt att se lilla Floda så full av liv och rörelse, men annat kan det ju inte bli när över 1000hundar med förare från hela landet samlas för att ge hän åt sin passion. Jag var speaker (Mats du kanske får rätt en dag, att jag skulle börja jobba med radio... ) och hade två underbara dagar i solen med gratis underhållning, fika och solbränna. ;)


Såhär kan agility se ut.


Mats, Jag och Simon håller som bäst på att flytta in i nya huset. Det kommer bli så himla bra, bästa läget stor tomt med perfekt vollyboll-plan, två stora verandor och en sola-topless-balkong.


Ett litet kollektiv på en sisådär 8pers för snart flyttar Britta dit sin vagn och sen kommer Band of Joy-killarna hit. Shiit vilken sommar!


Malin och Malin, coolaste domarna man kan hitta! Här i Örebro på freestyle-tävlig. Dagen till ära bestämde vi oss för att göra reglerna lite mer "publikvänliga" och använde oss av "let's dance"-metoden. Betyget "fett" fick man för extra snygga trick ;)

Anton far tillbaka till Uganda imorgon, där kommer han stanna ett år frammåt. Det firade vi med en brakmiddag och gott vin i lördags. Som om inte det vore nog så fick vi finbesök av Joni, Erik och Nike från furnäsdalen.



På väg hem i en ljummen sommarkväll fick vi äntligen tid att diskutera, bara vi två. Levande ljus och tänkvärda tankar. "Och den värsta varmaste känslan inombords" - Är det så här när man är kär när man är liten, hur blir det då när man är kär när man är stor?

Våra voffar; Aron och Medde

Inga kommentarer: